LOGO CAIB
Contingut
14 gener 2020Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El Col·lectiu Moda Mallorca serà el primer a participar al programa ExposabyIDI 2020

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general d’Indústria, Antoni Morro, s’han reunit aquest matí amb representants del Col·lectiu Moda Mallorca per seguir fent feina de manera conjunta amb l’objectiu de potenciar aquest sector a les Illes Balears.

Precisament, aquesta associació és la primera a participar a ExposabyIDI 2020, que impulsa la creació d’espais expositius a la indústria.

Davant de les particularitats del grup, que no compta amb un únic espai físic de venda, es dissenyarà un prototip de corner destinat a establiments hotelers de cinc estrelles de Mallorca per connectar la seva clientela amb el producte dissenyat a Mallorca.

A més, s’actualitzarà el logotip de Col·lectiu Moda Mallorca a través d’un concurs de disseny gràfic que es durà a terme amb la col·laboració de l’escola de disseny EDIB per tal de promocionar el talent dels joves creatius.

Un total de sis empreses s’han incorporat enguany a la nova edició del programa ExposabyIDI. Els participants actualitzaran la imatge de la seva empresa a partir de l’adequació dels espais. L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda per donar valor al producte local i fer-lo més competitiu. Per això, l’IDI proposa a les empreses la creació d’una àrea atractiva, amb estratègies d’exposició adequades a les noves demandes del client actual, en la qual mostrar als consumidors els productes fabricats.

Una de novetats d’aquesta edició d’ExposabyIDI és que s’ha obert la iniciativa a diferents sectors industrials, ja que el pla pilot del programa es va centrar en quatre empreses d’hàbitat. Els participants d’aquesta convocatòria són de moda i complements, Col·lectiu Moda Mallorca i Kaktus Joieria; agroalimentari, Eco Sa Teulera i Cervesa Ralf; i hàbitat, Unicmall i Siurells.

El projecte ExposabyIDI és una acció del Pla d’Indústria. Concretament, s’emmarca dins la línia d’acceleració tecnològica, modernització i innovació, que fomenta la incorporació del disseny com a element de modernitat i millora competitiva de les empreses industrials de les Illes Balears.