LOGO CAIB
Contingut
9 juliol 2019Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball
Foto de noticia


El Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela ha indicat que s’han de combatre els excessos que es puguin produir a causa del turisme, cercant mesures que evitin aquestes situacions i revisant les existents per millorar-ne la seva eficàcia.

El conseller s’ha compromès a seguir treballant per un model de turisme sostenible, que respecti i preservi la dimensió social i cultural de l’entorn. En aquest sentit, ha afegit que s’ha d’augmentar el nombre d’inspectors de forma progressiva, en la mesura del possible: “Es seguirà treballant de forma estreta amb l’Ajuntament de Palma i la resta d’administracions competents, per a trobar les millors solucions”.

Negueruela ha recordat que la Conselleria ja actua com a autoritat competent però, que redoblarà i finalitzarà les actuacions en curs i que si n’és el cas, s’actuarà amb la contundència que calgui.

Iago Negueruela ha fet aquestes declaracions després d’haver-se reunit amb la plataforma de veïnats de Son Espanyolet, una reunió que el conseller ha considerat “molt positiva”, i en la qual els veïns han exposat el principals problemes de convivència generats per l’activitat turística.