LOGO CAIB
Contingut
22 febrer 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat
Foto noticia

EL Govern redueix 15 places d'alts càrrecs per la remodelació de l'Executiu i la seva priorització de les àrees sanitària i econòmica

\ L’ajust suposa un estalvi de doblers públics de més de 800.000 euros anuals

\ Entre les novetats, es transforma la plaça del Delegat del GOIB a Madrid en director de l’Oficina de Fons de Reconstrucció

La remodelació de l’estructura del Govern de les Illes Balears anunciada la setmana passada suposarà un estalvi de 809.887 euros anuals, degut a la reorganització de les diferents àrees que provocarà la creació d’una plaça d’alta direcció i l’eliminació de 16 places d’alts càrrecs.

La supressió de les 16 places es detalla a continuació:

- Fusió de 8 direccions generals en 4: S’han fusionat la DG de Drets i Diversitat, la DG de Relacions Institucionals, la DG de Coordinació i la DG de Cooperació Local i Patrimoni en les DG de Coordinació, de Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat i DG de Cooperació Local i Relacions Institucionals. També s’han ajuntat les DG de Participació i Voluntariat i DG de Transparència i Bon Govern en la DG de Participació, Transparència i Voluntariat. Per últim s’ha fusionat les DG d’Habitatge i DG d’Arquitectura i Rehabilitació en la actual DG d’Habitatge i Arquitectura.

- Supressió de 2 places més amb rang de direcció general no ocupades: Cap de la Secretaria de Gabinet de Presidenta i director de l’Agència Tributària de les Illes Balears.

- Amortització de 7 places de cap de secretaria: Presidenta (2), Vicepresidència i conselleries d’Hisenda, Fons Europeus, Medi Ambient i Agricultura.

- Eliminació de 3 places més a les següents àrees: un coordinador al SOIB, una gerència a l’IBITEC i una altra al Consorci Velòdrom Illes Balears.

Per altra banda, es crea la plaça de director/a de  l’Oficina de Salut Pública.

A més, la plaça actualment vacant del Delegat del Govern de les Illes Balears a Madrid es reconverteix en la direcció de l’Oficina de Fons de Reconstrucció. Així mateix hi haurà reorganització de llocs de feina d’assessorament entre conselleries sense que això suposi creació de noves places.