LOGO CAIB
Contingut
30 juny 2020Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La Simfònica i el 'Nou Món' al Castell de Bellver

L’Orquestra Simfònica Illes Balears continua el seu cicle al Castell de Bellver amb dos concerts per aquest cap de setmana (divendres 3 i dissabte 4 de juliol de 2020), a les 21:30 hores, amb obres de Gershwin i Dvorak, entre d’altres.

Una vintena de músics de la Simfònica, dirigits pel mestre Pablo Mielgo, participaran en el primer concert interpretant obres com Un americà a París de G. Gershwin i la grandiloqüent Simfonia núm. 9 d’A. Dvorak, més coneguda com la Simfonia del Nou Món (arranjador I. Farrington).

Pel que fa al segon concert (dissabte 4), un quintet de vent amb piano interpretarà El Quintet núm. 1 en si bemoll major de F. Danzi; Divertimento Op.6 d’A. Roussel i el Sextet de F. Poulenc.

Les entrades d'aquestes dues actuacions ja estan a la venda amb un preu de 20 € i es poden adquirir per la pàgina web oficial de la Simfònica: www.simfonicadebalears.com

L'aforament és limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols higiènics i de seguretat establerts. Així, els accessos als espais de concert tendran senyalitzats la distància que s'haurà de mantenir i l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic els assistents. L'ús de mascareta serà obligatori.