LOGO CAIB
Contingut
9 octubre 2019Presidenta
Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit avui als actes organitzats en record de les víctimes de la torrentada del Llevant de Mallorca, coincidint amb el primer aniversari de la tragèdia.

En arribar a l’acte, la presidenta Armengol ha estat rebuda pel batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigrós, amb el qual s'ha traslladat fins a la plaça de l’Ajuntament.

En aquest I Memorial s'ha fet un acte simbòlic que ha consistit en l'ofrena de tretze centres de flors i un minut de silenci per recordar les persones que varen perdre la vida ara fa un any. En acabar, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha oficiat una missa a l’església parroquial de Sant Llorenç.

Per part del Govern hi eren presents també el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir; la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, i la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro.