LOGO CAIB
Contingut
8 febrer 2020Conselleria de Salut i Consum

Tres de les persones ingressades i en investigació per coronavirus 2019-nCoV es troben asimptomàtiques i una quarta ha donat positiu per grip NNota Informativa

Foto de noticia

Tres de les persones ingressades i en investigació per coronavirus 2019-nCoV es troben asimptomàtiques i una quarta ha donat positiu per grip

 

Tres de les persones que varen ingressar ahir a l’Hospital Universitari Son Espases i que es troben en investigació per coronavirus 2019-nCoV estan actualment asimptomàtiques, mentre que una quarta, una de les dues filles, ha donat positiu per grip. Així ho han explicat avui en roda de premsa els responsables de la Conselleria de Salut i Consum que han ampliat detalls sobre el cas.

A la roda de premsa han intervingut la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font; el cap de servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Son Espases, Javier Murillas, i el cap de la Unitat de Virologia del mateix centre, Jordi Reina.

Els professionals han indicat que les quatre persones romanen per ara aïllades i ja s’ha procedit a enviar les mostres biològiques al laboratori del Centre Nacional de Microbiologia, de l’Instituto de Salud Carlos III, a Majadahonda. Els resultats permetran confirmar o descartar que es tracta d’un cas de coronavirus 2019-nCoV.

La consellera Gómez ha traslladat un missatge de tranquil·litat i de confiança en la tasca que desenvolupen tots els professionals de la salut i ha indicat que en tot moment es fa feina de manera estreta amb el Ministeri de Sanitat.

Així mateix, s’ha incidit que, davant qualsevol dubte, la població es pot dirigir al servei d’atenció telefònica 061 Salut Respon.

Igualment, la Conselleria de Salut continuarà informant de les novetats que es produeixin.