LOGO CAIB
Contingut
18 juny 2019| <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

La Simfònica interpreta una Nit de Broadway al Passeig del Born de Palma NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La Simfònica interpreta una Nit de Broadway al Passeig del Born de Palma

Els millors musicals de la història amb els solistes Lydia Fairén i Gerónimo Rauch: West Side Story, Els miserables, El fantasma de l’òpera, entre d’altres

El cicle de música “Estius Simfònics” de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears (OSIB) comença el 20 de juny de 2019, a les 21:00h, amb el concert públic i gratuït al Passeig del Born de Palma. Fragments d’alguns dels musicals més coneguts serà el repertori escollit per iniciar el cicle d’estiu de la Simfònica, dirigit pel mestre Pablo Mielgo i acompanyats pels solistes Lydia Fairén i Gerónimo Rauch. El concert l'organitza la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, a través de l'OSIB, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.

El Passeig del Born de Palma és ja un dels llocs emblemàtics i tradicionals de la Simfònica, on enguany es podrà escoltar la següent programació: The sound of music de R. Rodgers; Flor de Nit d’A. Guinovart; Miss Saigon de C. Schönberg, com The Last Night of the World i The Movie in my Mind; Music of the NightEl fantasma de l’òpera d’A. Lloyd Webber; Els Miserables de C. Schönberg, com Bring Him Home, On my own i West Side Story, obertura de L. Bernstein.

Gerónimo Rauch ha protagonitzat Els miserables i El fantasma de l'òpera en el West End de Londres, així com Jesucrist Superstar, Chicago, Els miserables i Sunset Boulevard a Espanya. En aquesta vetllada màgica ens oferirà grans temes molt populars i reeixits del repertori del teatre musical en què és un gran mestre.

Lydia Fairén, actriu catalana establerta a Madrid des que va començar la seva carrera en el teatre musical als 18 anys. Mamma Mia!, La bella i la bèstia, High School Musical o Els miserables (interpretant Eponine) són alguns dels musicals més importants en els quals Fairen ha participat. Actualment interpreta  “Dimecres” Addams en el musical La Família Addams, de gira per Espanya.

"Estius Simfònics" és el cicle que oferirà la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears des del 20 de juny fins a l’1 d’agost amb el Festival Bellver, un concert públic i gratuït al Passeig del Born de Palma, el 20 de juny, i el concert de la “Petita Simfònica” al Palau de Congressos, el 25 de juny.

Aquestes iniciatives responen als objectius fixats en el Pla de Cultura de les Illes Balears impulsat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, com són:

  1. Accés a la Simfònica a tot tipus de col·lectius
  2. Programacions adaptades als diferents sectors de públic
  3. Col·laborar amb els consells i els ajuntaments