LOGO CAIB
21 maig 2019Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

S’amplia la campanya per a combatre el vector de la Xylella fastidiosa a la vinya NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

S’amplia la campanya per a combatre el vector de la Xylella fastidiosa a la vinya

SEMILLA obre un nou termini de comanda en incloure-hi un nou producte
El Servei de Millora Agrària i Pesquera (SEMILLA) ha obert un nou període de comanda en el marc de la campanya d’enguany de subministrament de productes fitosanitaris per a combatre el vector de la Xylella fastidiosa.

Els productors de vinya tenen fins al dia 24 de maig a les 13 hores per a fer les seves comandes en les quals, a partir d’ara, poden incloure la matèria activa piretrina (extr. de pelitre) 4 % [EC] p/v, autoritzat en el cultiu de la vinya.

Poden accedir a aquestes ajudes els titulars d’explotacions agràries situades a les Illes Balears i que estiguin inscrites al Registre Interinsular Agrari (RIA) i al Registre Vitivinícola.

Cada titular d’explotació agrària ha de presentar una única sol·licitud. En el cas que ja s’hagués presentat sol·licitud a la campanya (que es va tancar dia 10 de maig), aquesta nova sol·licitud substituirà l’anterior.

Tenen preferència les explotacions inscrites al Consell Balear de la Producció Agrícola Ecològica (CBPAE) o al Consell Balear de Producció Integrada. Per tant, és important anotar al full de sol·licitud el número de registre del CBPAE i/o del Consell Regulador d’Agricultura Integrada.

Els interessats poden consultar tota la informació al portal web següent: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3768495&coduo=755&lang=ca