LOGO CAIB
6 de octubre de 2017Conselleria de Serveis Socials i Cooperació

Consell de Govern: APROVADA UNA PARTIDA D’UN MILIÓ D’EUROS PER CONSTRUIR LA RESIDÈNCIA DE FORMENTERA CConsell de Govern

Foto de noticia

Consell de Govern: APROVADA UNA PARTIDA D’UN MILIÓ D’EUROS PER CONSTRUIR LA RESIDÈNCIA DE FORMENTERA

\ Es tracta d’un projecte finançat en un 70 % per la Conselleria de Serveis Socials i en un 30 % pel Consell Insular de Formentera
\ La residència, que és una reclamació històrica de l’illa, tindrà una capacitat de 18 places per a gent gran
 
L’acord aprovat avui suposa un pas més cap a la construcció de la primera residència per a gent gran a Formentera. Una vegada presentat l’avantprojecte de la nova residència, el Consell de Govern ha aprovat la despesa derivada del conveni que firmaran la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i el Consell Insular de Formentera, en una mostra de col·laboració institucional que permetrà construir un equipament sociosanitari reclamat des de fa anys pels ciutadans d’aquesta illa.
 
La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació aportarà el 70 % del total del cost previst, que correspon a la quantitat d’1.078.000,00 €, mentre que el Consell Insular de Formentera aportarà el 30 % restant, que correspon a 462.000 €. La Conselleria també col·laborarà en el manteniment del centre amb el finançament de les places que el Consell destini a persones en situació de dependència, i que s’incorporaran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.
 
La residència de Formentera tindrà capacitat per a 18 places, que es distribuiran en 14 habitacions individuals i 2 habitacions dobles. S’ubicarà en un solar annex al Centre de Dia i està previst que es comenci a construir l’any 2018.