LOGO CAIB
Contingut
7 setembre 2020Conselleria de Medi Ambient i Territori

CONSELL DE GOVERN: VISTIPLAU AL CONVENI ENTRE L’IBANAT I EL CONSELL INSULAR D’EIVISSA PER REHABILITAR UN DELS PAVELLONS DE L’ANTIC QUARTER DE SA COMA CConsell de Govern

Foto de noticia

CONSELL DE GOVERN: VISTIPLAU AL CONVENI ENTRE L’IBANAT I EL CONSELL INSULAR D’EIVISSA PER REHABILITAR UN DELS PAVELLONS DE L’ANTIC QUARTER DE SA COMA

\ L’agència pública comptarà amb una delegació permanent a Eivissa un cop hagin finalitzat les obres
\ L’IBANAT i el Consell Insular d’Eivissa acorden repartir-se el cost de l’actuació, valorada en 1,2 milions d’euros


El Consell de Govern ha autoritzat l’Institut Balear de la Natura (IBANAT) perquè aprovi l’expedient de despesa corresponent al conveni de col·laboració amb el Consell Insular d’Eivissa per a la rehabilitació i adequació del pavelló número 201 de l’antic quarter de sa Coma, amb un import màxim de 897.586,87 €.

Aquesta instal·lació ocupa una superfície total de 928 m2 distribuïts en planta baixa i primer pis, de 464 m2 cadascuna. La rehabilitació integral de l’espai està valorada en la quantitat d’1.210.099,52 €, dels quals l’IBANAT aportarà la quantitat reflectida en el conveni. La resta, l’aportarà el Consell Insular d’Eivissa.

Aquesta actuació possibilitarà que l’IBANAT, una vegada finalitzades les obres, disposi d’unes dependències en condicions i adaptades a les necessitats d’una delegació de les característiques que requereix l’agència pública per garantir la prestació correcta del seus serveis.

Actualment, l’IBANAT ja ocupa part de les instal·lacions de l’antic quarter en virtut d’una concessió demanial atorgada pel Consell Insular el 2014. Amb tot, l’agència pública va sol·licitar una concessió per a l’ús de tres pavellons i l’heliport (situat al pati núm. 3) de les instal·lacions per poder fixar de manera permanent la seva seu a l’illa, així com albergar-hi serveis i activitats complementàries tant de l’IBANAT com de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

La rehabilitació integral de part de l’edifici núm. 201 és una de les condicions que el Consell Insular va imposar a l’IBANAT per tal d’atorgar-li la concessió.

L’IBANAT ja va entregar, el 2017, al Consell Insular d’Eivissa el projecte executiu de les obres de rehabilitació i adequació del pavelló esmentat. La institució insular es va encarregar de modificar-lo als efectes de complir amb les observacions de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu per al lliurament de la llicència d’obres.