LOGO CAIB
Contingut
23 agost 2021Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: CONSELL DE GOVERN: SALUT CONTRACTA EL SUBMINISTRAMENT DE REACTIUS PER A LA DETERMINACIÓ DE LA COVID-19 TAQPATH PER VALOR DE 3,3 M€ CConsell de Govern

Foto de noticia

COVID-19: CONSELL DE GOVERN: SALUT CONTRACTA EL SUBMINISTRAMENT DE REACTIUS PER A LA DETERMINACIÓ DE LA COVID-19 TAQPATH PER VALOR DE 3,3 M€

\ La realització de les proves PCR és l’element essencial i indispensable per a la determinació dels positius
\ És imprescindible disposar de la tecnologia adequada i suficient per processar les mostres


El Servei de Salut contracta el subministrament de reactius per a la determinació de la COVID-19 TaqPath per valor de 3.329.660 €.

Els plans de desescalada i de resposta primerenca davant pacients amb COVID-19 publicats per la Conselleria de Salut i el Ministeri de Sanitat estableixen com a objectiu fonamental la gestió de la pandèmia, el control dels pacients positius per COVID-19 per al confinament immediat i l’estudi urgent dels contactes familiars, laborals i socials, per tal d’aturar la propagació del virus.

Per a la determinació dels positius i la valoració de tots els contactes, la realització de les proves PCR és l’element essencial i indispensable.

Per aquest motiu, és imprescindible disposar de la tecnologia adequada i suficient per processar les mostres i fer aquestes proves de manera segura, eficient i amb rapidesa per poder comunicar els resultats.