LOGO CAIB
Contingut
5 abril 2019| <9ªL> Conselleria de Salut

Consell de Govern: EL SERVEI DE SALUT CONTRACTA, PER VALOR DE 778.800 €, EL SUBMINISTRAMENT DE TIRES REACTIVES PER DETERMINAR LA COAGULACIÓ DE LA SANG CConsell de Govern

Foto de noticia

Consell de Govern: EL SERVEI DE SALUT CONTRACTA, PER VALOR DE 778.800 €, EL SUBMINISTRAMENT DE TIRES REACTIVES PER DETERMINAR LA COAGULACIÓ DE LA SANG

\ La contractació és per a un període de dos anys amb possibilitat de pròrroga
\ Les tires permeten determinar el nivell d’anticoagulants de la sang dels pacients

El Consell de Govern ha autoritzat al Servei de Salut la contractació del subministrament per als centres sanitaris de tires reactives amb cessió d’analitzadors portàtils i els accessoris per determinar la coagulació de la sang, per valor de 778.800 €. Aquesta contractació es planteja per a un període de dos anys amb possibilitat de prorrogar-la un any més.

Aquestes tires reactives, els analitzadors portàtils i els accessoris necessaris es distribuiran als centres de salut i als hospitals. Les tires reactives permeten fer anàlisis ràpides als pacients amb periodicitat mensual per determinar-ne el nivell d’anticoagulants de la sang i, en conseqüència, determinar la dosi exacta de medicament que necessiten.

Durant l’execució del contracte, l’empresa adjudicatària desenvoluparà una prova pilot amb un mínim de 60 pacients que requereixin un sistema de telecontrol/autocontrol, amb l’objectiu de millorar el control de la malaltia en el domicili.