LOGO CAIB
Contingut
31 maig 2021Conselleria de Salut i Consum

CONSELL DE GOVERN: AUTORITZAT L’ACORD MARC PER AL SUBMINISTRAMENT DE STENTS PER ALS HOSPITALS DEL SERVEI DE SALUT CConsell de Govern

Foto de noticia

CONSELL DE GOVERN: AUTORITZAT L’ACORD MARC PER AL SUBMINISTRAMENT DE STENTS PER ALS HOSPITALS DEL SERVEI DE SALUT

\ S’utilitzen per alleujar l’estenosi o l’obstrucció de l’esòfag, via biliar i altres zones del tracte gastrointestinal

\ Disposar d’aquests dispositius suposa un gran avenç i una millora en la qualitat de les cures i de vida dels pacients


El Consell de Govern ha autoritzat la tramitació d’un acord marc per a la contractació del subministrament de stents esofàgics, biliars i entèrics per als centres hospitalaris del Servei de Salut, per valor d’1.308.464 €.

En els serveis de l’aparell digestiu dels centres hospitalaris del Servei de Salut és habitual l’ús de stents biliars, esofàgics i entèrics. Aquests tipus de dispositius s’utilitzen per alleujar l’estenosi o l’obstrucció de l’esòfag, via biliar i diferents zones del tracte gastrointestinal. L’estenosi o obstrucció pot ser simptomàtica, funcional o orgànica, ja sigui deguda a patologies benignes o malignes.

El fet de disposar d’aquesta mena de stents en els centres hospitalaris del Servei de Salut suposa un gran avenç i una millora en la qualitat de les cures i de vida dels pacients. Per això, es requereixen diferents tipologies de stents, amb diferents diàmetres, longituds i característiques que s’adaptin a les necessitats de cada pacient.

L’objecte i la necessitat d’aquest concurs és proveir els centres sanitaris del Servei de Salut d’una gran quantitat d’aquest material a fi de garantir el funcionament correcte de l’activitat assistencial i cobrir-ne les necessitats d’ús.