LOGO CAIB
Contingut
22 març 2019| <9ªL> Conselleria d'Educació i Universitat

Consell de Govern: APROVADA LA CREACIÓ DEL CEIP NOU DE SA POBLA A CAN CIRERA PRIM CConsell de Govern

Foto de noticia

Consell de Govern: APROVADA LA CREACIÓ DEL CEIP NOU DE SA POBLA A CAN CIRERA PRIM

\ Es preveu la construcció d’un col·legi d’infantil i primària de dues línies amb capacitat per a 450 alumnes
\ Mentre es tramita la construcció de les noves instal·lacions, el centre s’ubicarà provisionalment a Can Cirera Prim

Avui el Consell de Govern ha aprovat la creació del centre d’educació infantil i primària CEIP Nou de sa Pobla, que començarà l’activitat, provisionalment, a l’edifici municipal del parc de Can Cirera Prim.

La tendència al creixement de la població, el progressiu augment del nombre d’alumnes per escolaritzar i l’alt índex de matrícula que els darrers anys es produeix a la zona evidencien la necessitat de disposar d’un nou centre educatiu d’infantil i primària de dues línies i una capacitat per a 450 alumnes. Per poder fer realitat aquest projecte, es va sol·licitar a l’Ajuntament de sa Pobla que posàs a disposició de la Conselleria d’Educació i Universitat els terrenys necessaris per a la construcció d’un nou centre. Des de l’Ajuntament s’estan enllestint els tràmits per obtenir aquests terrenys a fi de poder-los posar a disposició de la Conselleria.

Cal tenir en compte que la construcció del nou centre tindrà un termini aproximat de 24 mesos des de la data en què el consistori municipal posi els terrenys necessaris a disposició del Govern.

Com que la situació actual dels centres en funcionament a sa Pobla no permet esperar, mentre es duen a terme tots els tràmits necessaris per construir les instal·lacions del nou centre s’ha decidit que aquest comenci l’activitat el proper curs 2019-2020, de manera provisional, a l’edifici municipal del parc de Can Cirera Prim. En aquest espai hi ha unes dependències municipals que s’adaptaran per poder-hi impartir els ensenyaments d’educació infantil. El curs vinent només caldrà afegir a l’edifici existent un mòdul per destinar-lo a aula de psicomotricitat. D’altra banda, les dimensions dels terrenys del parc permeten disposar d’un pati adequat i possibiliten afegir construccions modulars complementàries a l’edifici existent quan siguin necessàries.