LOGO CAIB
Contingut
9 desembre 2021Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Salut obre BitCita per vaccinar amb la dosi de reforç front la Covid-19 als majors de 60 anys NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: Salut obre BitCita per vaccinar amb la dosi de reforç front la Covid-19 als majors de 60 anys

També podran demanar cita els menors de 60 anys vaccinats amb Janssen

La Conselleria de Salut i Consum obrirà demà a les 15.00 h el sistema d’autocitació digital BitCita citavacunacovid.ibsalut.es per vaccinar amb la dosi de reforç front a la Covid-19 als majors de 60 anys. També podran demanar cita els menors de 60 anys vaccinats amb Janssen (25.910 persones). El Servei de Salut començarà a vaccinar-los demà horabaixa.

 

Aquesta grup té una població diana de 100.769 persones (78.528 a Mallorca, 9.379 a Menorca, 12.154 a Eivissa i 708 a Formentera).

 

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són tenir 60 anys o més, haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen.

 

Els punts de vaccinació disponibles a través de BITCITA son: Hospital Son Dureta, covidexpress d’Inca, covidexpress de Manacor, Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital Comarcal d’Inca i Hospital de Manacor a Mallorca. A Menorca es vaccinarà als centres de salut. A Eivissa a l’Hospital Can Misses, els centres de salut de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulàlia i l’Hospital de Formentera.

 

BITCITA segueix disponible, fins el 12 de desembre, per a la campanya de vaccinació amb dosi de reforç per tots els professionals sanitaris i sociosanitaris, també els professionals de residències, de centres de menors, els inspectors sanitaris, els professionals dels serveis d’assistència a domicili i dels centres de dia, els professionals de dependència, els estudiants sanitaris i sociosanitaris, el personal dels centres penitenciaris, dels centres d’atenció a la drogodependència, dels tallers ocupacionals i dels departaments de medicina legal i forense, el personal auxiliar i la resta de professionals sanitaris.