LOGO CAIB
17 d’agost 2021 Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: El 43,3 % de la població tria la vaccinació sense cita en la primera setmana en què s’ha ofert aquesta modalitat NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: El 43,3 % de la població tria la vaccinació sense cita en la primera setmana en què s’ha ofert aquesta modalitat

Atesos els bons resultats, s’ha decidit prorrogar-la fins al 31 d’agost

El 43,3 % de les persones que han estat vaccinades durant la darrera setmana ha triat la modalitat sense cita. Després d’aquesta primera setmana de portes obertes, el resultat és de 4.146 persones vaccinades sense tenir cita del total de 9.567 persones que han rebut el vaccí. Distribuïdes per illes, 2.879 persones han estat vacunades sense cita a Mallorca, 446 a Menorca i 821 a Eivissa i Formentera.

Salut ha organitzat aquesta mesura de portes obertes —paral·lela a la vaccinació amb cita— perquè totes les persones que encara no estiguin vaccinades puguin acudir sense cita als punts de vaccinació de cada illa. Aquesta iniciativa va dirigida als residents a les Illes Balears i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars.

Fins al 31 d’agost estaran oberts els punts de vaccinació següents de 10.00 a 19.00 hores:

Mallorca:

Son Dureta (Palma)
Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca)
Hipòdrom de Manacor

Menorca:

Recinte Firal (Maó)
Sala Polivalent Canal Salat (Ciutadella)

Eivissa: Recinte Firal d’Eivissa

Al punt de vaccinació de l’Hospital de Formentera l’horari és diferent: el divendres, de 16.00 a 19.00 hores, i el dissabte i el diumenge d’11.00 a 14.00 hores.

Per acudir a la vaccinació sense cita cal dur un document d’identificació vàlid amb fotografia (DNI, certificat d’empadronament, targeta sanitària, etc.). Tanmateix, Salut recorda que la citació per mitjà de BitCita continua disponible.