LOGO CAIB
Contingut
8 abril 2020Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Salut estableix un circuit de diagnòstic de Sars-CoV-2 per als professionals de les oficines de farmàcia NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: Salut estableix un circuit de diagnòstic de Sars-CoV-2 per als professionals de les oficines de farmàcia

La Conselleria de Salut i Consum ha establert un circuit per tal que els professionals de les oficines de farmàcia de les Illes puguin accedir a la prova PCR amb l’objecte de diagnosticar si tenen la infecció per SARS-CoV-2.

D’aquesta manera, a través del circuit establert per la Direcció General de Prestacions i Farmàcia i la Direcció General del Servei de Salut, els professionals de les 442 oficines de farmàcia de les Illes Balears accedeixen al servei previst per al personal essencial amb símptomes de Covid-19.

Així, els professionals amb símptomes respiratoris, com ara tos, febre o dificultat respiratòria, han de cridar al seu servei de prevenció o el de salut laboral, els quals ja tenen instruccions sobre com han d’actuar i, si es considera necessari, els donaran cita a traves del sistema habilitat pel Servei de Salut per agafar proves ràpides (Covid exprés).

Només en cas que no disposin d’aquest servei han de telefonar al Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears, al número 971 22 88 88, on seguiran el mateix procediment.