LOGO CAIB
Contingut
5 maig 2020Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

COVID-19: L'estat d'alarma ajorna les proves de llengua catalana NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: L'estat d'alarma ajorna les proves de llengua catalana

No queden afectades les proves que ja s'han dut a terme

La convocatòria de proves de llengua catalana que inicialment estava prevista per al proper mes de juny ha quedat posposada per el estat d'alarma. Si la situació d'emergència sanitària ho permet, es duran a terme més endavant. La decisió dependrà de l'evolució de la situació i de les possibilitats d'organitzar i dur a terme les proves amb les garanties necessàries.

Així mateix, l'estat d'alarma ha deixat en suspens la publicació dels resultats provisionals de les proves orals de la convocatòria de proves de gener de 2020, i tots els procediments i tràmits relacionats (termini per sol·licitar revisió, revisió dels tribunals, aprovació dels resultats definitius, tràmit de vista, publicació dels resultats definitius i expedició de certificats oficials). 

La suspensió no afecta les proves que ja s'han fet i que són completament vàlides. En tot cas, fins que no es publiquin els resultats definitius d'aptes i no aptes no es podran expedir certificats. La Direcció general de Política Lingüística treballa para que la convocatòria es pugui reprendre tan aviat com sigui possible. Ara mateix encara no és possible fer pública cap data concreta.

La Direcció general de Política Lingüística informarà de les novetats en relació amb les dues convocatòries mitjançant la pàgina web. Per a major informació o resolució de dubtes, cal dirigir-se a l'adreça certificacio@dgpoling.caib.es.