LOGO CAIB
27 desembre 2017 | <9ªL> Conselleria de Serveis Socials i Cooperació

Serveis Socials retorna a l’Ajuntament de Palma la gestió dels centres de dia de Son Sardina, Coll d’en Rebassa i Son Dureta NNota Informativa

Foto de noticia

Serveis Socials retorna a l’Ajuntament de Palma la gestió dels centres de dia de Son Sardina, Coll d’en Rebassa i Son Dureta

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago i el batle de Palma, Antoni Noguera han signat avui el conveni de col·laboració que permet que l’Ajuntament recuperi la gestió dels centres d’estades diürnes de Son Sardina, Son Dureta i Coll d’en Rebassa. El conveni estableix que la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació retorna a l’Ajuntament la gestió de 90 places distribuïdes de la següent manera:

-Centre de dia de Son Sardina (c/Passatemps, 60): 30 places
-Centre de dia de Son Dureta (c/Pensament, 5): 30 places
-Centre de dia del Coll d’en Rebassa (c/Navas de Tolosa, 28): 30 places

Es tracta de places que estan destinades a persones grans que tenguin el reconeixement de la situació de dependència de grau I, grau II i grau III. Amb aquest conveni l’Ajuntament recupera la gestió d’aquests tres centres de dia que des del 2013, tot i ser recursos d’àmbit municipal, s’havia encomanat a la Fundació d’Atenció i Suport i de Promoció de l’Autonomia Personal depenent de la Conselleria. L’objectiu del conveni és optimitzar els recursos disponibles i revertir una situació fins ara anòmala en el cas de Palma en relació amb la resta d’ajuntaments de la comunitat autònoma i de l’Estat.

A la fotografia: El batle de Palma, Antoni Noguera, la consellera Fina Santiago, el director general de Dependència, Juan Manuel Rosa i la regidora de Benestar Social, Mercè Borràs.