LOGO CAIB
24 abril 2019Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Residus llança la convocatòria 2019/20 per finançar inversions relatives a la prevenció, reducció i gestió de residus NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Residus llança la convocatòria 2019/20 per finançar inversions relatives a la prevenció, reducció i gestió de residus

L’import que s’hi destina és d’un milió quatre-cents cinc mil euros
La Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus posa en marxa la convocatòria de subvencions per al finançament d’inversions relatives a la prevenció, reducció i gestió de residus a les Illes Balears per als anys 2019–2020. Les entitats locals i les empreses públiques que es dediquin a la gestió de residus, en l’àmbit territorial d’arreu de les Illes Balears, podran acollir-se a l’ajuda i tenen de temps per presentar-ne les sol·licituds fins al 21 de maig.

L’import que es destina a aquesta convocatòria entre el 2019 i 2020 és d’un milió quatre-cents cinc mil euros (1.405.000 €): en concret, per a l’exercici 2019 hi ha 405.000 € i 1.000.000 € per al 2020.

Les actuacions subvencionables s’han d’haver iniciat a partir de dia 1 de gener de 2018 i consisteixen en la redacció del projecte de la deixalleria; plans i programes de prevenció i gestió de residus municipals; campanyes de sensibilització de residus; obres i/o adquisició d’equipaments per a les deixalleries de nova construcció, i/o ampliacions i millores en les deixalleries existents.

Les entitats locals i/o empreses públiques interessades han de presentar la sol·licitud d’acord amb el model que s’adjunta a l’annex I, que es troba disponible a la pàgina web http://residus.caib.es.