LOGO CAIB
Contingut
31 maig 2021Conselleria de Medi Ambient i Territori

Medi Ambient reobri els refugis, adaptats a la situació sanitària NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Medi Ambient reobri els refugis, adaptats a la situació sanitària

La plataforma ja està operativa per reservar pernoctes a partir del juny

Els refugis gestionats per la Conselleria de Medi Ambient i Territori reobriran a partir de la segona quinzena de juny. A partir d’aquest dilluns a les 10h, la plataforma per reservar-hi places està activa i se n’hi podran fer per un període d’un mes, és a dir, des del 14 de juny fins al 14 de juliol. Segons vagi evolucionant la situació sanitària, s’aniran programant les reserves per als mesos següents.

La capacitat màxima permesa, d’acord amb les mesures establertes, és de sis persones per habitació. Per adaptar els refugis a l’aforament, s’ha decidit que aquesta capacitat sigui la total. Per tant, Cúber, Gorg Blau, Lavanor, Son real, Coll Baix, Binifaldó Petit, Es Oguers, s’Alzina i Cabrera es podran reservar per a sis persones, mentre que el de Sa Coma de Binifaldó seguirà sent per a dues persones.

Les reserves es podran fer a través de la pàgina web de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT). En totes les sol·licituds, s’haurà de signar una declaració responsable de compliment de les normes sanitàries durant l’estada.

Durant els mesos en què els refugis han estat tancats, s’ha aprofitat per dur-hi a terme tasques de manteniment i millora. Aquestes actuacions encara continuen als refugis de s’Arenalet i Son Moragues, que romandran tancats fins que hi finalitzin les feines. Binifaldó no s’ha obert per no poder-se adaptar a la normativa actual.