LOGO CAIB
6 juny 2018Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat

L’IBAVI obre oficina a Ciutadella per facilitar els tràmits als residents al municipi NNota Informativa

Foto de noticia

L’IBAVI obre oficina a Ciutadella per facilitar els tràmits als residents al municipi

A partir d’avui, l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) tindrà oficina oberta a Ciutadella cada dimecres, a les dependències de la regidoria de Serveis Socials. Així ho han anunciat avui el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila.
 
El conseller ha recordat  que “la proximitat és importantíssima a l’hora d’atendre les problemàtiques i peticions que, envers, l’habitatge té la ciutadania, i que per això fou una prioritat d’aquest govern des del primer moment reobrir l’oficina de l’IBAVI a Menorca  tancada la passada legislatura. Ara feim una passa més en acostar el servei a Ciutadella, amb l’obertura de l’oficina”.
 
En aquest sentit, el conseller ha assegurat que els resultats avalen la necessitat de l’oficina a Menorca. “Ara tenim un espai que els ciutadans ja identifiquen com a referent en temes d’habitatge i aquesta proximitat ha servit, per exemple, per incrementar de manera molt significativa les persones que s’han vist beneficiades de les ajudes de lloguer.  Hem passat de 71 persones de Menorca que obtingueren ajudes en 2015 a 340 en 2017 i l’objectiu és que en 2018 encara siguin més”, ha afirmat el conseller.
 
 Pons ha assegurat que l’obertura ara, un dia a la setmana, de l’oficina a Ciutadella repercutirà sense dubte en un increment de les persones del municipi que obtindran ajuda de lloguer i solucions a altres qüestions relacionades amb l’habitatge
“Avui feim un bot més cap a la millora de l’atenció als ciutadans i ciutadanes de Menorca, amb l’obertura d’una oficina de l’IBAVI a Ciutadella. Gràcies a un acord amb l’Ajuntament, al que vull agrair la seva disposició a la col·laboració per incrementar serveis als ciutadans, obrim aquest servei de l’IBAVI a les dependències municipals de l’edifici de ca sa Mil.lionària (camí de Maó 2)”, ha destacat el conseller.
La responsable de l’oficina de l’IBAVI a Menorca, Noemí Gomila, es traslladarà cada dimecres a Ciutadella i, en horari de 10 a 14 hores, atendrà totes les persones que ho necessitin.
Des d’avui mateix, es pot demanar cita a l’oficina de  Ciutadella al 900 780 000.
El conseller ha recordat que en breu s’obrirà la convocatòria d’ajudes per al lloguer de 2018 (mes de juliol), i que el Govern té previst destinar-hi 6 milions d’euros al conjunt de les illes.