LOGO CAIB
Contingut
17 maig 2022Conselleria de Salut i Consum

L’Hospital Universitari Son Espases fidelitza 142 zeladors que han obtingut una plaça fixa NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat
74 professionals ja treballaven a la Gerència del Sector Ponent i altres 68 s’incorporen d’altres gerències

L’Hospital Universitari Son Espases fidelitza 142 zeladors que han obtingut una plaça fixa

Avui matí ha tingut lloc l’Acte de Benvinguda als professionals que s’incorporen a les diferents unitats de l’Hospital

L’Hospital  Universitari Son Espases ha donat la benvinguda avui als 142 zeladors que han superat el concurs oposició i que s’aniran incorporant de forma progressiva als diferents centres sanitaris que depenen de la Gerència del Sector Ponent. És el 40,45 % del total de les places que, el 2018, va convocar el Servei de Salut de les Illes Balears i ha suposat donar estabilitat a un nombre important de professionals.

La incorporació d’aquest nombre tan important de professionals ha estat tot un exercici de complexitat, ja que, d’una banda, ha suposat planificar la seva incorporació facilitant-los la conciliació de la vida professional i familiar i, de l’altra, garantir en tot moment la qualitat de l’assistència.L’Hospital  Universitari Son Espases ha donat la benvinguda avui als 142 zeladors que han superat el concurs oposició i que s’aniran incorporant de forma progressiva als diferents centres sanitaris que depenen de la Gerència del Sector Ponent. És el 40,45 % del total de les places que, el 2018, va convocar el Servei de Salut de les Illes Balears i ha suposat donar estabilitat a un nombre important de professionals.

Del total dels 142 zeladors que s’incorporen, 74 ja feien feina a diferents unitats de l’Hospital i altres 68 treballaven a altres gerències territorials o s’han incorporat d’altres llocs.

Avui matí, el director gerent de Son Espases, Josep Pomar, acompanyat del director de Gestió, José Lladó, i de la subdirectora de Recursos Humans, Ruth Martón, ha donat la benvinguda als nous professionals. L’objectiu de l’acte ja estat felicitar-los per la seva plaça en propietat i proporcionar-los la informació necessària per a una ràpid adaptació als diferents serveis i una bona integració en el diferents equips.

Durant l’Acte, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals ha donat una sessió informativa sobre salut i cura postural dels zeladors en la mobilització dels pacients.