LOGO CAIB
21 setembre 2018Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme

La Conselleria de Turisme impulsa la creació de producte estratègic d’hivern amb nous patrocinis de grans esdeveniments NNota Informativa

Foto de noticia

La Conselleria de Turisme impulsa la creació de producte estratègic d’hivern amb nous patrocinis de grans esdeveniments

La convocatòria destinarà 300.000 euros a millorar el model turístic i repartir l’afluència de visitants durant tot l’any

La Conselleria de Turisme obre una nova convocatòria de patrocinis, a la qual destinarà 300.000 euros, per tal de donar suport a la celebració de grans esdeveniments ja consolidats a les Illes que fomentin el turisme fora de la temporada d’estiu i promoguin la desestacionalització.
 
Atès el bon resultat de les convocatòries de patrocinis convocades per l’Agència d’Estratègia Turística en els darrers dos anys, l’objectiu d’aquest nou concurs és patrocinar aquells projectes o accions considerades turísticament estratègiques pel territori i que contribueixen a la creació de producte, promoció, comercialització i diversificació turística de les Illes. La realització dels projectes ha de tenir lloc entre l'1 d’octubre i el 31 de desembre de 2018.
 
La col·laboració de l’AETIB serà de màxim el 15% del pressupost total de l’esdeveniment. Amb la finalitat d'optimitzar els recursos existents, i per poder realitzar una assignació més equitativa s'estableixen uns imports màxims (impostos inclosos):
  • Si el projecte afecta a totes les Illes, cal que tingui un pressupost superior a 600.000 euros.
  • Si el projecte es porta a terme en una illa en concret, el pressupost ha de comptar amb un pressupost de:
    • 400.000 euros per a Mallorca;
    • 200.000 euros per a Menorca o Eivissa;
    • 100.000 euros per a Formentera.
La convocatòria respon a les finalitats següents: contribuir de manera directa i indirecta en activitats que persegueixin la competitivitat, la diversificació i la desestacionalització de l'oferta turística de les illes; desenvolupar projectes i accions per incrementar l’atractiu, la qualitat de l'oferta turística i els productes turístics considerats estratègics dins del territori de les Illes Balears; altres activitats amb els objectius de millorar la qualitat i competitivitat, de diversificar l'oferta i de consolidar la posició de lideratge en matèria turística.
 
La convocatòria va dirigida a entitats privades i entitats públiques. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el 30 de novembre de 2018 o fins a exhaurir la dotació econòmica.
 
Es pot consultar la convocatòria aquí (BOIB, butlletí oficial, Núm. 108 - 1 / setembre / 2018)