LOGO CAIB
5 de desembre de 2017Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

La Conselleria de Medi Ambient reconeix els centres escolars de l’illa de Menorca del passat curs 2016-2017 NNota Informativa

La Conselleria de Medi Ambient reconeix els centres escolars de l’illa de Menorca del passat curs 2016-2017

Enguany s’han entregat nou certificats i cinc guardons, un dels quals per primera vegada
El director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, ha assistit a l’acte d’entrega del premis Ecocentres de l’illa de Menorca, que ha tingut lloc aquest matí a la Delegació Territorial d’Educació a Menorca.
 
A l’acte hi eren presents representants dels centres als quals es reconeix la tasca en assumptes ambientals, sobretot si aconsegueixen els objectius que s’havien proposat en el projecte, i representen un compromís envers la sostenibilitat. Aquests guardons s’atorguen cada dos anys i pretenen fomentar els valors de la conservació del medi, el consum responsable i l’aprofitament dels recursos naturals, entre d’altres.
 
Enguany s’han entregat cinc guardons. Concretament, els premiats han estat el CEIP Sant Lluís, l’IES Cap de Llevant de Maó, l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó i l’IES Josep Miquel i Guàrdia d’Alaior; per primera vegada, s’ha concedit el premi a l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella. A més, també s’han reconegut nou centres amb els certificats, com són l’IES Pasqual Calbó i Caldés, el CC La Salle, el CC Nostra Senyora de la Consolació, el CEIP Àngel Ruiz i Pablo, el CEIP Fornells, el CEIP Mare de Déu de Gràcia, el CEIP Mare de Déu del Carme, el CEIP Mateu Fontirroig i el CEIP Sa Garriga.
 
Ja fa dos cursos que l’illa de Menorca compta amb una persona encarregada de la coordinació i l’assessorament ambiental gràcies a un conveni signat amb el Consell Insular de Menorca. A més, el projecte Ecocentres posa en marxa un nou programa que inclourà unes auditories específiques en matèria d’aigua, residus, energia i canvi climàtic, per tal de poder assessorar els centres de primera mà.