LOGO CAIB
13 maig 2019| <9ªL> Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme

Hotelinking i Hustle Got Real, finalistes als Premis EmprenedorXXI NNota Informativa

Foto de noticia

Hotelinking i Hustle Got Real, finalistes als Premis EmprenedorXXI

Ambdues empreses, que participen en el programa EmprenBit de la Fundació Bit, competiran demà amb altres start-ups d'Espanya i Portugal com les millors empreses innovadores dels sectors TourismTech i CommerceTech

Les empreses del ParcBit Hotelinking i Hustle Got Real han estat seleccionades com a finalistes en la fase sectorial dels Premis EmprendedorXXI en les categories TourismTech i CommerceTech. Aquestes empreses són empreses emergents (start-ups) de base tecnològica que formen part del programa de suport a l'emprenedoria EmprenBit de la Fundació Bit, entitat adscrita a la Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, i ara han estat seleccionades entre les empreses emergents més innovadores d'Espanya i Portugal.
 
Els Premis EmprendedorXXI són impulsats per CaixaBank i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Serà demà, dimarts 14 de maig a Madrid, en el marc de l'esdeveniment DayOne Innovation Summit, on es donaran a conèixer els noms dels 6 guanyadors de les categories AgroTech, CommerceTech, Fin&InsurTech, HealthTech, ImpactTech i TourismTech.

Hotelinking va ser guanyadora dels Premis EmprenedorXXI l’any 2017 a les Illes Balears. Es tracta d'una plataforma d’automatització del màrqueting directe i fidelització de clients per al sector hoteler, on treballen actualment més de 30 persones i compta amb més de 1.000 clients.

Pel que fa a Hustle Got Real, va ser la segona finalista en l'edició 2018 dels Premis EmprenedorXXI de Baleares. El seu equip ofereix una plataforma de venda online que s’encarrega d’automatitzar el procés al màxim i facilitar el procés de venda, des de la creació de pàgines de producte optimitzades fins a l'anàlisi de mercat per saber quins productes vendre. El sistema, que es pot utilitzar des de qualsevol part del món, ja compta amb clients en més de 25 països i està sincronitzat amb més de 100 proveïdors i milions de productes.

Els guanyadors de cada categoria podran aconseguir 25.000 euros, un assessorament i acompanyament especialitzat per part de responsables de les àrees de negoci del Grup CaixaBank i l’accés a un programa d’acompanyament internacional a Silicon Valley o Cambridge.

Durant l’any, s’han anat entregant els 19 guardons a les empreses guanyadores de cada comunitat autònoma (17 a Espanya i 2 a Portugal), que han rebut 5.000 euros com a premi. És el cas de la balear Global Cen, que va guanyar els Premis EmprenedorXXI 2018 a Balears.

Els Premis EmprenedorXXI són convocats per CaixaBank (a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors DayOne) i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme (a través d’Enisa). A les Illes, els Premis EmprenedorXXI compten amb la col·laboració de la Fundació Bit i l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), entitat de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. La finalitat dels Premis és oferir un impuls als millors projectes d’emprenedoria.

A banda de la col·laboració de la Fundació Bit en els Premis EmprenedorXXI, el programa Emprenbit de la Fundació ha acompanyat 7 dels projectes guanyadors de la categoria territorial (Laboratoris Sanifit, Dobgir, Meteoclim, CIRCE, TravelCompositor, Discubre i Hotelinking) i 2 guanyadors en la categoria nacional (Habitissimo i TravelCompositor).