LOGO CAIB
1 agost 2018Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat

Finalitzen les obres de la nova coberta de l’Estació Intermodal NNota Informativa

Foto de noticia

Finalitzen les obres de la nova coberta de l’Estació Intermodal

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha invertit 211.694 euros en la nova infraestructura
El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, i la consellera de Presidència, Pilar Costa,  juntament amb el director general de Mobilitat Jaume Mateu i el gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Mateu Capellà, han visitat l’Estació Intermodal de Palma, on han pogut veure la finalització de la instal·lació de la nova marquesina d’entrada.
 
La nova coberta evitarà els efectes de les inclemències meteorològiques i garantirà la comoditat per als viatgers.
 
A més, ajudarà a millorar el manteniment de les instal·lacions, especialment de les escales mecàniques.
 
Abordar una solució a aquestes problemàtiques era una necessitat des de feia molts de temps i, des de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, s’hi han invertit 211.694,67 euros.
 
Les obres de la coberta de l’accés principal a l’estació s’iniciaren a principis de gener.
 
 
La marquesina, de 270 m2 de forjat alveolar amb plaques prefabricades de formigó, destaca per la seva gelosia de més de 6.000 peces de ceràmica, dissenyades i construïdes específicament per aquesta obra.
 
A més de les actuacions necessàries per fer la coberta, s’ha disposat una barana de vidre que envolta tota l’entrada i una torre informativa davant de l’accés principal.
 
Les diferents actuacions que s’han dut a terme no han interferit en el funcionament habitual de l’Estació Intermodal. Per evitar molèsties als usuaris i garantir la correcta activitat de l’estació, algunes de les accions com la col·locació de les plaques de la coberta s’han realitzat en horari nocturn.
 
L’obra, promoguda i supervisada per Serveis Ferroviaris de Mallorca, fou adjudicada a l’empresa AZVI per un import de 211.694,67 euros (IVA exclòs). La direcció de l’obra ha estat a càrrec de l’arquitecte Joan Miquel Seguí Colomar.