LOGO CAIB
Contingut
14 febrer 2019| <9ªL> Conselleria de Salut

El servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer disposarà d'una infermera més NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer disposarà d'una infermera més

La consellera de Salut, Patricia Gómez, es va reunir amb els usuaris del centre de neurorehabilitació de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM)
La consellera de Salut, Patricia Gómez, va anunciar ahir als usuaris de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) que a començaments del mes d'abril el Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer disposarà d'una  infermera més per millorar la qualitat de l'atenció als pacients.
 
Gómez va anar ahir a la seu d'ABDEM i va mantenir una trobada amb més de 40 pacients afectats per esclerosi múltiple. Durant la reunió, els pacients varen poder expressar a la consellera les seves demandes, entre les quals hi ha la reivindicació del  reconeixement del 33 % del grau de discapacitat dels afectats per diagnòstic.
 
El gerent, Colau Terrasa, va recordar, com a històrica, la renovació del conveni subscrit entre ABDEM i el Servei de Salut, que es va fer efectiu la setmana passada i mitjançant el qual el Servei de Salut fa una aportació anual de 48.600 euros.
 
El conveni estableix que el Servei de Salut traslladarà amb les ambulàncies de transport sanitari no urgent els pacients fins al centre especialitzat en rehabilitació d'ABDEM i col·laborarà econòmicament finançant dues sessions mensuals de fisioteràpia a 150 pacients.
 
La consellera va estar acompanyada per la subdirectora d'Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sociosanitària, Salut Mental i Malalties poc Freqüents, Angélica Miguelez, i les responsables de la Unitat de Responsabilitat Social Corporativa, Ángela Tumbarello i Roser García.
 
Per part de l'entitat hi varen ser la presidenta, Isabel Gayà i tota la junta directiva d’ABDEM.