LOGO CAIB
21 juny 2018Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

El servei compartit de Policia Tutor a l’IES de Sineu finalitza el curs amb èxit NNota Informativa

Foto de noticia

El servei compartit de Policia Tutor a l’IES de Sineu finalitza el curs amb èxit

Els policies tutors de Llubí, Sencelles i Sant Joan han col·laborat amb el centre de Sineu per falta de recursos
El programa de Policia Tutor portat a terme durant aquest curs 2017-2018 a l’Institut d’Educació Secundària de Sineu per part dels policies tutors de Llubí, Sencelles i Sant Joan ha finalitzat amb èxit. Cal recordar que aquest servei compartit es va posar en marxa el mes de març per millorar la cobertura de policies tutors a l’IES de Sineu donat que és un centre amb quasi mil alumnes de nou municipis de la Mancomunitat del Pla.

Segons la valoració de la direcció de l’IES de Sineu, la tasca portada a terme durant aquest curs ha estat ‘bona, fluïda i molt positiva’, de fet, ha sol·licitat la continuació per al proper curs 2018-2019. Concretament s’han portat a terme un total de 23 actuacions centrades en la prevenció en diverses matèries com les drogues, l’absentisme, l’assetjament escolar i la resolució de conflictes entre alumnes i familiars.  

Des de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), coordinador del programa de Policia Tutor a les Illes, qualifiquen l’experiència de molt positiva i animen a altres municipis amb característiques similars a Sineu, a adherir-se al programa d’aquesta manera. Així mateix, les famílies de la Mancomunitat del Pla ha valorat positivament la tasca.

Els agents de Llubí, Sencelles i Sant Joan varen rebre ahir una menció especial per la gran tasca feta.