LOGO CAIB
3 gener 2019Conselleria de Cultura, Participació i Esports

El Govern comença les actuacions en el solar de la futura seu de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El Govern comença les actuacions en el solar de la futura seu de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Avui, dijous dia 3 de gener, ha començat el tractament de la parcel·la de la futura seu de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha estat encarregada de l’execució d’aquest projecte.

Ja s’han dut a terme les primeres fases com l'alçament topogràfic il’informe geotècnic. L’inici d’aquestes actuacions s’ha senyalitzat amb un cartellque s’ha penjat a l’àrea corresponent. Es tracta de la parcel·la 1-11A, ubicada al carrer Brotat cedida per l’Ajuntament de Palma, amb una mida de 2.898 m², en la qual ja s'ha realitzat un projecte per al nou edifici amb el número d’expedient de llicència CN/20187/06335.

A partir de l’any 2017 aquest projecte cobra l’impuls definitiu amb l’assignació de fons de l’Impost de Turisme Sostenible. Des de mitjans de 2017, i per tal d’assegurar que als fons d’ITS es poguessin sumar als fons aportats per FUNDATUR, les actuacions es convertiren en realitat mitjançant l’encàrrec de la redacció del projecte bàsic i d’execució de la futura seu.

La seu de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears està destinada a albergar tant els assajos i concerts de l'orquestra, així com la realització d'esdeveniments culturals amb el compromís de generar activitats destinades a fomentar la participació de la gent del barri de l'entorn i dels grups musicals de la ciutat.