LOGO CAIB
Contingut
11 març 2019| <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

El finançament de projectes culturals i les societats de garantia recíproca a les 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives’ NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El finançament de projectes culturals i les societats de garantia recíproca a les 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives’

Aquest dimarts 12 de març a les 19 hores a Ca n'Oleo (carrer de l'Almudaina, 4 de Palma) es durà a terme una nova jornada del cicle 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives', organitzat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, amb la ponència 'Les societats de garantia recíproca i el finançament de projectes culturals'.

La conferència serà a càrrec de Jesús Fernández, director general d'ISBA SGR (Sociedad de Garantía Recíproca), entitat financera sense ànim de lucre que té com a missió contribuir al desenvolupament de l'economia de les Illes Balears i; Rafael Lambea, director general de CREA SGR. Una SGR és una entitat financera sense ànim de lucre, subjecta a la supervisió i inspecció del Banc d'Espanya.

L'acte serà presentat per Manel Porras, director general d’Indústria de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

El cicle 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives' agrupa, entre el 12 de febrer i el 26 de març, especialistes de diferents àmbits territorials i professionals a reflexionar sobre les Indústries Culturals i Creatives. Les trobades es realitzen amb motiu de la creació de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB).

Aquestes converses s'emmarquen en el Pla de Cultura de les Illes Balears i tenen la intenció de conèixer com s'està enfocant aquest segment cultural en altres institucions i territoris. Són organitzades per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i es duen a terme cada dimarts a les 19 hores a Ca n'Oleo, espai de cultura.