LOGO CAIB
3 maig 2018 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El conseller Negueruela visita el II Fòrum d'Ocupació de Carrefour que permetrà la contractació de 300 persones durant la campanya d'estiu NNota Informativa

Foto de noticia

El conseller Negueruela visita el II Fòrum d'Ocupació de Carrefour que permetrà la contractació de 300 persones durant la campanya d'estiu

Aquesta activitat ha comptat per segon any consecutiu amb la preselecció de personal per part del servei SOIB Empreses
El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i el director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou, han visitat avui el II Fòrum d'Ocupació de Carrefour 'SíTalent', acompanyats del director regional de Carrefour Balears i Canàries, Juan José Navío; la responsable regional de Recursos Humans de Carrefour, Glòria Fernández; el director de Relacions Institucionals de Carrefour Illes Balears, Francisco García Balcells, i el director regional zona nord de format mini , Antonio Díaz Rueda.

Aquest esdeveniment permetrà a la cadena d'hipermercats completar el procés de contractació d’unes 300 persones per a la seva campanya d'estiu en els supermercats de Palma i sa Coma (Sant Llorenç des Cardassar), i ha comptat per segon any consecutiu amb la preselecció de candidats per part del servei SOIB Empreses.

En aquest context, el treball previ d'intermediació del SOIB Empreses ha consistit a seleccionar entre les persones demandants d'ocupació aquells candidats interessats que complissin els requisits sol·licitats. D'aquesta manera, a través del web del SOIB es van recollir més 1.300 candidatures, es van citar 912 persones per al procés de selecció, es van presentar 428 persones i finalment van ser remeses a l'empresa 279 candidatures.

Mitjançant el II Fòrum d'Ocupació, Carrefour seleccionarà treballadors per a ocupar llocs d'acord amb els perfils d'auxiliar de caixa, reposició, auxiliars especialistes de productes frescs, auxiliars d’electro i personal de manteniment. La d'avui és la segona jornada d'entrevistes, d'un total de tres, en què Carrefour espera completar la seva plantilla d'acord a l'estimació de necessitats per a la temporada alta.