LOGO CAIB
Contingut
2 octubre 2019Conselleria de Salut i Consum

Atenció Primària de Mallorca ret homenatge a trenta-quatre professionals que s’han jubilat en els darrers sis mesos NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Atenció Primària de Mallorca ret homenatge a trenta-quatre professionals que s’han jubilat en els darrers sis mesos

El gerent els ha agraït la dedicació i l’esforç durant els anys de servei

Trenta-quatre professionals d’Atenció Primària de Mallorca han rebut avui un homenatge a la capella de Can Campaner amb motiu de la seva jubilació. Es tracta de 8 metges de família, 16 infermers, 1 auxiliar d’infermeria, 1 psicòleg, 1 treballador social, 1 zelador i 6 auxiliars administratius. Tots aquests professionals de la sanitat, que han arribat al final de la seva llarga carrera entre el març de 2019 i l’agost de 2019, han rebut l’agraïment del gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey. També han assistit a l’acte la subdirectora d’Atenció Primària i Urgències Extrahospitalàries, Marga Servera, i la subdirectora d’Humanització, Atenció a l’Usuari i Formació, Rosa Duro.

El gerent ha expressat als homenatjats l’agraïment per l’esforç i la dedicació durant dècades de servei en un àmbit tan important per a la població com és el de la salut. Ha destacat, a més, la contribució de totes aquestes persones en la millora de la qualitat de vida del pacient.