LOGO CAIB
Contingut
14 setembre 2021Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Salut ja ha citat 800 persones amb algun trasplantament per a la tercera dosi del vaccí contra la COVID-19 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: Salut ja ha citat 800 persones amb algun trasplantament per a la tercera dosi del vaccí contra la COVID-19

El Servei de Salut de les Illes Balears començarà demà a inocular la tercera dosi del vaccí contra el SARS-CoV-2 a devers 800 persones que han rebut algun trasplantament d'òrgans (pulmó, cor, ronyó etc.). Són persones que pateixen una immunosupressió greu i que estan en risc elevat de que es produeixi una resposta immune inadequada a la pauta convencional de vaccinació.

Salut disposa d’una llista de més de 1.100 persones que han rebut algun trasplantament per administrar-los una tercera dosi del vaccí Pfizer. Les persones que van rebre dues dosis de Moderna seguiran amb el mateix tipus de vaccí. Tots estan essent citats des d'InfoVacuna.

De moment, 800 persones ja han estat citades. Hi ha 100 persones a les quals encara no s'ha pogut localitzar i la resta estan ingressades, o confinades o ja no resideixen a les Illes Balears.

A Mallorca s'està citant en els centres de salut i en els punts de vaccinació que encara estan oberts; a Menorca, en els centres de salut; a Eivissa, en el Recinte Firal i a Formentera, en el Centre de Salut.

InfoVacuna seguirà telefonant a les persones que no han pogut ser localitzades. Igualment, cal assenyalar que les persones amb algun trasplantament que no hagin rebut encara la telefonada de citació poden contactar amb InfoVacuna per mitjà del telèfon 971 211 999.