LOGO CAIB
Contingut
6 desembre 2019Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)20:30h

PARTIT PALMA FUTSAL / ACTE PER LA COP25

Dia: Divendres, 6 de desembre de 2019
Hora: 20.30h
Lloc: Palau Municipal de Son Moix (Carrer La Vileta, 40 Palma)

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, acompanyada del director general d'Esports Carles Gonyalons, assisteixen al partit que enfrontarà al Palma Futsal amb el Córdoba Patrimonio. Just abans de que comenci el partit es desplegarà una pancarta coincidint amb la XXV Cimera Mundial del Clima de les Nacions Unides (COP25) que aquests dies es celebra a Madrid. El món de l'esport vol demostrar així el seu compromís amb els acords que s’han d’assolir en aquesta cimera.

A més d'aquesta acció prèvia al partit del Palma Futsal, la direcció general d'Esports també te altres actes previstes on també es desplegaran més pancartes demostrant la seva implicació amb la COP25. Una d'elles, per exemple, es desplegarà dissabte 7 a Eivissa al partit de vòlei Ushuaïa Ibiza i Manacor abans del partit del Volei Manacor i una altre diumenge 8 abans del partit de bàsquet del B the Travel. 

Cal tenir en compte que més enllà de la seva adhesió a la COP25 cal recordar que el Govern de les Illes Balears treballa amb l’Agenda Balear per al Desenvolupament Sostenible 2030 a l’àrea mediambiental, amb normatives capdavanteres com la Llei de residus, la Llei de canvi climàtic, el canvi de model energètic (amb tancament de centres de producció contaminants), la protecció de la posidònia i les estratègies per potenciar el producte local, entre d’altres; a l’àrea social, amb fites com l’establiment de la renda social, la persecució a la precarietat laboral i la lluita contra les violències masclistes, amb polítiques capdavanteres com la garantia de feina per a víctimes, i també a l’àrea econòmica, amb el desenvolupament de pols de competitivitat, com ara el sector nàutic, els parcs industrials d’innovació i l’ampliació dels recursos per a la comunitat científica.