LOGO CAIB
Contingut
15 gener 2022Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)12:00h

MENORCA, REGIÓ EUROPEA DE GASTRONOMIA

Dia: dissabte, 15 de gener

Hora: 12.00 h

Lloc: Sala Polivalent Albert Camus, carrer de Sant Lluís, 58, Sant Lluís (Menorca)

 

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, assistirà a la inauguració del mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022, que tindrà lloc a la Sala Polivalent Albert Camus del municipi de Sant Lluís.

A l’acte hi serà present també la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora; la batlessa de Sant Lluís, Carol Marqués, i el conseller insular d’Economia i Territori, Josep Pastrana. Per part del Govern també hi assistirà el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company.

A més, hi intervindran la presidenta de l'Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT), Diane Dodd, i l’alt representant per a l'Aliança de Civilitzacions de l'ONU i ambaixador de la Regió, Miguel Ángel Moratinos, el qual oferirà la ponència «Menorca, referència en biodiversitat, diversitat cultural i gastronòmica».

La presidenta tancarà l’acte amb unes paraules.

Hi haurà cobertura gràfica oficial. 

2)20:00h

80 ANYS DEL DIARI MENORCA

Dia: dissabte, 15 de gener

Hora: 20.00 h

Lloc: Teatre Municipal des Born de Ciutadella (plaça des Born, s/n)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assistirà a l’acte commemoratiu del 80è aniversari del diari Menorca (1941-2021), que tindrà lloc al Teatre Municipal des Born de Ciutadella.

En el decurs de l’acte es lliuraran el guardó Protagonista de la Vida Menorquina 2020, el premi especial diari Menorca 80 anys i els tres premis periodístics convocats pel rotatiu insular.

A l’acte hi seran presents el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company; la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila,

També assistiran la presidenta del Grup Serra, Carme Serra, i l’editor de l’Editorial Menorca, Josep Pons, entre altres autoritats.

La presidenta del Govern pronunciarà unes paraules a la cloenda de l’acte.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.