LOGO CAIB
Contingut
2 desembre 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:00h

LLIURAMENT DIPLOMES POLICIA LOCAL

Dia: dijous, 2 de desembre

Hora: 10.00 h

Lloc: auditori Mallorca, Palau de Congressos de Palma

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, participaran en l’acte de lliurament dels diplomes a un centenar d’alumnes de la 42a promoció del curs bàsic de capacitació per a policies locals, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Palma.

A l’acte hi assistiran també el director general d’Emergències i Interior, Jaume Barceló; la directora general de Funció Pública, Carmen Palomino, i la directora gerent de l’EBAP, Carmen Iglesias.

Després del lliurament dels diplomes als alumnes participants, la presidenta Armengol pronunciarà unes paraules.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)19:00h

SIURELLS DE PLATA UH

Dia: dijous, 2 de desembre

Hora: 19.00 h

Lloc: sala Oliver de Son Termes, carretera de Palmanyola a S'Esgleieta, km 1,5, Bunyola

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assistirà a la gala dels Siurells de Plata d’Última Hora 2021, que tindrà lloc al restaurant Son Termes de Bunyola.

L’acte comptarà amb l’assistència de la presidenta del Grup Serra, Carme Serra, i la directora de mitjans audiovisuals i consellera del Grup Serra, Paula Serra, entre altres autoritats.

Per part del Govern hi seran presents també el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago; el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company; el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.