LOGO CAIB
Contingut
8 abril 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:30h

CENTRE DE VACUNACIÓ D'INCA

Dia: dijous, 8 d'abril
Hora: 10.30 h
Lloc: Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas (carrer Tera, ctra. Alcúdia,0, s/n), Inca


La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el batle d'Inca, Virgilio Moreno, visitarà aquest dijous el Centre de Vacunació d'Inca, ubicat al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. 

L’acte comptarà amb l’assistència del gerent d’Atenció Primària, Miquel Caldentey; el coordinador del Centre de Coordinació Covid-19, Carlos Raduán, i la gerent de l’Hospital d’Inca, Soledad Gallardo. 

En acabar la visita, s'atendrà els mitjans de comunicació. 

Hi haurà cobertura gràfica oficial. 

2)12:00h

CENTRE MATER MISERICORDIAE D'INCA

Dia: dijous, 8 d'abril
Hora: 12.00 h
Lloc: finca Ses Oliveres (carretera Inca-Llubí km 6,400 Inca) 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del batle d'Inca, Virgilio Moreno, visitarà el Centre Mater Misericordiae d'Inca per a conèixer els projectes de l'entitat per a 2021. 

Durant la visita, la presidenta estarà acompanyada per la superiora general i presidenta del Consell d'Administració de Mater, Alicia García; la directora general de Mater, Bàrbara Mestre, i el director de Treball de Mater, Jaume Font. Per part del Govern hi serà present també la directora general de Treball i Salut Laboral, Virginia Abraham.

L'acte consistirà en la visita a la finca Ses Oliveres del Centre Mater Misericordiae d'Inca, convertit en un agroturisme on es desenvolupen diferents tallers ocupacionals i laborals i es produeixen productes ecològics. 

Després de la visita, la presidenta dirigirà unes paraules.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.