LOGO CAIB
13 de desembre de 2017Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

Obert el termini de presentació de sol·licituds de les oposicions per a 92 places dels cossos facultatius de la CAIB NNota Informativa

Foto de noticia

Obert el termini de presentació de sol·licituds de les oposicions per a 92 places dels cossos facultatius de la CAIB

L’EBAP enceta el període d’inscripció a aquesta nova fase de les oposicions a partir d’aquest dimecres i fins el proper 12 de gener
Aquest dimecres s’ha iniciat el termini de presentació de sol·licituds per a les 92 places dels cossos facultatius ofertes al procés d’oposicions a places de funcionari de carrera de l’Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, les quals ofereixen un total de 395 places als Serveis Generals de la CAIB, també dels cossos generals i del cos d’advocacia.

El termini de presentació de sol·licituds per a les 92 places dels cossos facultatius (67 de torn lliure, 16 de promoció interna i 9 corresponents a la reserva de places per a persones amb discapacitat) s’ha obert aquest dimecres i finalitzarà a principis de 2018, el proper 12 de gener.

Als cossos de l’Administració especial, el Govern ha convocat oposicions per a 92 places dels cossos facultatius, de les quals 48 de facultatiu superior, 33 de facultatiu tècnic, 7 d’ajudant facultatiu i 4 de facultatiu subaltern. Unes convocatòries que han estat publicades aquest dimarts al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i que inclouen places distribuïdes en més de 20 escales i especialitats professionals.

L’oferta de 48 places de facultatius superiors (39 de torn lliure i 9 de promoció interna) inclou les escales d’arquitectura, científica (especialitats de biologia, ciències ambientals i química), sanitària (farmacia i veterinària), de recerca, desenvolupament i innovació,  de tecnologies i telecomunicacions (informática), d’enginyeria ( industrial i agrònoma), humanística i de ciències socials (ocupació i mercat de treball, geografía i assessorament lingüístic).

Les 33 places de facultatius tècnics (17 de torn lliure, 7 de promoció interna i 9 de la reserva per a persones amb discapacitat) pertanyen a les escales d’arquitectura técnica, de prevenció de riscos laborals, d’enginyeria técnica (industrial i de forest), humanística i de ciències socials (especialitat en ocupació i mercat de treball i en informática). Altres 7 places corresponen al cos d’ajudants facultatius, escala agents de medi ambient, i 4 places al de facultatiu subaltern, totes les quals de torn lliure.

El procés d’inscripció, així com l’organització de tot el procés selectiu, està a cura de l’Escola Balear d’Administració Pública. I tota la informació del procés, així com l’accés a la inscripció telemàtica es pot cursar des del lloc web http://oposicionscaib2018.caib.es 
 
La inscripció també es pot presentar de manera presencial a les oficines de l’EBAP, on s’ha habilitat un espai específic per atendre els interessats, amb personal dedicat i amb un sistema que recollirà el nivell de satisfacció per l’atenció rebuda, que s’ha incorporat com a novetat a aquest procés d’oposicions que es va posar en marxa a finals del passat mes d’octubre.
 
Durant el procés d’inscripció també s’ha habilitat una línia d’atenció telefònica: 971 177090, que s’incorpora al sistema d’atenció personalitzada, per a la resolució de dubtes a l’entorn del procés d’oposicions, que estarà connectat al sistema del 012 més enllà de les hores d’oficina.

Aquesta convocatoria s’emmarca al procés d’oposicions per a 395 places dels Serveis Generals (242 de torn lliure i 153 per promoció interna), al qual l’EBAP ja ha rebut més de 8.500 sol·licituds per a 303 places, segons les darreres dades disponibles, i que inclouen les instàncies presentades per als cossos generals i al cos d’advocacia.

Es tracta de les primeres oposicions en aquest àmbit de l’Administració de la CAIB en deu anys, des de 2008, en la major convocatòria a la funció pública de les Illes Balears, que s’ha posat en marxa aquesta legislatura amb una oferta mínima de més de 7.750 places de funcionari (educació, salut i serveis generals) per al període 2017-2020.