LOGO CAIB
28 maig 2018Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme

La vicepresidenta del Govern destaca el paper d'empreses com Hotelbeds per situar les illes com a destinació tecnològica NNota Informativa

Foto de noticia

La vicepresidenta del Govern destaca el paper d'empreses com Hotelbeds per situar les illes com a destinació tecnològica

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha visitat avui migdia les oficines d'Hotelbeds a Palma, una empresa líder en el mercat turístic i que connecta empreses de tot el món. Busquets ha destacat que la feina d'Hotelbeds "està en la línia de l'estratègia de diversificació econòmica impulsada pel Govern i que està basada en l'economia del coneixement i les noves tecnologies". En aquest sentit, la vicepresidenta de l'executiu ha destacat que l'empresa ha fet 400 contractacions estables durant el darrer any, que són "llocs de feina qualificats i de tot l'any".

La vicepresidenta, que ha anat acompanyada del director general de Turisme, Toni Sansó, i el gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, ha estat rebuda per Joan Vilà, President Executiu d'Hotelbeds, i Carlos Muñoz, Director General, Bedbank de la companyia. Els directius d'Hotelbeds han explicat que actualment 1.650 persones fan feina a la seu de l'empresa a Palma, la seu més gran de les 210 oficines que té arreu del món. En total, unes 5.000 persones fan feina a Hotelbeds.

Tant la vicepresidenta del Govern com els responsables d'Hotelbeds han coincidit en la necessitat de potenciar la imatge de Balears com a destinació tecnològica i com a un territori on desenvolupar la carrera professional a aquest àmbit. De fet, Busquets ha destacat la importància que tenen empreses com a Hotelbeds "tant en la captació de talent de fora del nostre país com també en el despertar de vocacions tecnològiques" i en aquest sentit ha destacat que, en un sector històricament masculinitzat, "més de la meitat de la plantilla d'Hotelbeds són dones".

Els representants del Govern, encapçalats per la vicepresidenta, han explicat l'estratègia de Sol i dades que precisament vol despertar nous talents a les illes i també atreure'n de fora de les illes i han pogut veure el departament d'atenció al client, on es dóna servei en diferents idiomes, i el de tecnologia, un els més nombrosos de la companyia i amb personal altament qualificat provinent de tot el món.

L'empresa està connectada amb més de 60.000 professionals de la indústria turística a 185 mercats diferents i els proveeix un portfoli de 170.000 hotels, 20.000 rutes, 16.000 activitats i 142.000 productes de lloguer de cotxes.

La plataforma d'Hotelbeds processa 1 milió de cerques al dia. Amb tecnologia pròpia, distribueixen els productes a través d'una plataforma tecnològica avançada, dissenyada per incrementar els beneficis, l'abast de l'acció i la rendibilitat del proveïdor i el venedor.

La vicepresidenta del Govern ha destacat que "Hotelbeds té molt clara la seva responsabilitat social, tant amb la seva plantilla amb la possibilitat d'horaris flexibles que faciliten la conciliació, com amb el foment del voluntariat i aportacions a diferents entitats.