LOGO CAIB
30 de agost de 2017Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

Actualització: La directora general de Treball es reuneix amb els representants sindicals de George’s NNota Informativa

Foto de noticia

Actualització: La directora general de Treball es reuneix amb els representants sindicals de George’s

La Conselleria s’ha ofert a mediar davant el possible tancament de l’empresa de calçat i buscarà solucions per recol·locar els treballadors a través del SOIB
La directora general de Treball, Isabel Castro i el director del SOIB, Pere Torrens, s'han reunit avui matí amb el comitè d'empresa per abordar conjuntament el possible tancament de l'empresa de calçat George's i mediar entre ambdues parts per assolir una solució satisfactòria per als treballadors i treballadores.
La directora general de Treball, que en finalitzar la reunió ha traslladat el suport de la Conselleria a la plantilla de treballadors, venia mantenint contactes permanents amb les dues parts i ha indicat que s'està davant una decisió empresarial que podria afectar a 36 treballadors.
Castro ha manifestat que, tot respectant el procés de negociació entre el comitè i l'empresa, des de la Conselleria es posaran a l'abast tots els mitjans disponibles per col·laborar amb els representants dels treballadors i buscar la millor solució possible. En aquesta línia, Pere Torrens ha manifestat al comitè d'empresa que si es confirma el tancament de George's, el SOIB treballarà en la recol·locació dels treballadors que es puguin veure afectats.
D’altra banda, Isabel Castro també ha lamentat que la capacitat d’actuació de la Conselleria en matèria d’EREs s’hagi vist restringida degut a la Reforma Laboral del Govern de l’Estat però, no obstant això, ha recalcat que des de Treball es farà un seguiment del procés de negociació i es mantindrà un contacte permanent amb les parts.