LOGO CAIB
Contingut
2 juliol 2019| <9ªL> Conselleria de Salut

La Conselleria de Salut, el Servei de Salut i la Gerència del 061 condemnen enèrgicament l’agressió a dos tècnics del 061 NNota Informativa

Foto de noticia

La Conselleria de Salut, el Servei de Salut i la Gerència del 061 condemnen enèrgicament l’agressió a dos tècnics del 061

L’incident s’ha produït aquestí matí quan el pacient era traslladat en ambulància a l'Hospital de Formentera

La Conselleria de Salut, el Servei de Salut i la Gerència del 061 condemnen enèrgicament l’agressió que han patit aquest matí dos tècnics del 061 mentre traslladaven dins l’ambulància a un pacient a l’Hospital de Formentera. Els fets han succeït després de rebre un avís per part de la policia local per atendre una urgència. L’agressió als tècnics s’ha produït mentre el pacient era traslladat al centre hospitalari per ser atès.

La Conselleria de Salut, el Servei de Salut i la Gerència del 061 condemnen enèrgicament qualsevol agressió, verbal o física, als professionals del sistema sanitari públic. El Servei de Salut ha activat el protocol previst per a aquests casos, oferint assistència sanitària i suport jurídic i psicològic al professional afectat.

Cal recordar que des de la reforma del Codi penal (març de 2015) el personal del sistema sanitari públic és considerat “autoritat pública”, i preveu una pena de fins a quatre anys de presó per a l’agressor. El Servei de Salut exigirà el màxim rigor en l’aplicació de la llei.