LOGO CAIB
10 d’abril 2019 | <9ªL> Conselleria de Salut

La consellera de Salut, Patricia Gómez, visita les instal·lacions de DACESMA NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La consellera de Salut, Patricia Gómez, visita les instal·lacions de DACESMA

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha visitat les instal·lacions del centre sociosanitari de neurorehabilitació de l’Associació de Dany Cerebral Sobrevingut a Mallorca (DACESMA), que atén més de 70 persones amb discapacitat i que ofereix tot un ventall de serveis per millorar-ne la qualitat de vida i facilitar que gaudeixin de les mateixes oportunitats que tots els ciutadans.
Durant el recorregut per les instal·lacions ha visitat les àrees on es duen a terme activitats de rehabilitació, logopèdia, teràpia ocupacional, rehabilitació i fisioteràpia.
L’equip directiu  també li ha explicat que es fan valoracions funcionals i de l’entorn social i familiar. Han acompanyat la consellera el president de DECESMA, Andrés Crespo Olivares; el batle de Felanitx, Jaume Montserrat, el primer tinent de batle,  Xisco Duarte; el primer tinent de batle de Portocolom, Llorenç Tortella; la regidora de Sanitat, Isabel Montero, i el subdirector de Cures Assistencials i Atenció a l’Usuari, Carlos Villafáfila. Gómez ha conegut de primera mà l'activitat de l'entitat i les necessitats dels seus usuaris amb dany cerebral adquirit.