LOGO CAIB
Contingut
11 abril 2018| <9ªL> Conselleria de Salut

La consellera de Salut es reuneix amb els representants de l'Associació d'Empreses de Distribució d'Aliments NNota Informativa

Foto de noticia

La consellera de Salut es reuneix amb els representants de l'Associació d'Empreses de Distribució d'Aliments

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i la directora general de Salut Pública, Maria Ramos, s'han reunit avui amb els representants de l'Associació d'Empreses de Distribució d'Aliments, Begudes i Neteja de les Balears (ADED). En concret, amb el president, Bartolomé Servera; els vicepresidents, Gerardo Campos i Tomás Jurado, i el vocal de l'entitat Felip Llorens.
 
Durant la trobada, que ha tengut lloc a la Conselleria de Salut, els representants de l'entitat han manifestat la seva preocupació pels delictes contra la salut pública que s'atribueixen a determinades empreses de distribució d'aliments de Mallorca i han compartit amb la consellera i la directora general de Salut Pública el desig de treballar de manera conjunta per evitar aquestes pràctiques aïllades que perjudiquen la imatge de tot el sector.
 
En aquest sentit, la directiva de l'Associació ha anunciat que es personaran en les causes obertes per aquests presumptes delictes per evitar que la resta d'empreses es vegin perjudicades per la mala imatge de les que no compleixen les normatives relatives als processos de manipulació i distribució d'aliments.
 
Per la seva banda, Patricia Gómez i Maria Ramos han agraït la implicació d'ADED i han recordat als seus integrants la importància de detectar aquests casos que poden posar en risc la salut de la població i que acaben perjudicant la imatge de la majoria d'empreses de distribució de les illes que cada dia fan una feina impecable.
 
Així mateix, la Conselleria ha ofert a ADED tot el suport i la col·laboració necessaris per lluitar contra aquestes pràctiques fraudulentes i garantir la seguretat dels productes alimentaris que arriben als consumidors de les Illes. Amb aquest objectiu han convidat els integrants de l'Associació a mantenir reunions periòdiques per treballar de forma conjunta i abordar aquestes i altres qüestions relacionades amb l'activitat del sector.
 
Tant la consellera i la directora general, com els representants dels empresaris, han mostrat la seva satisfacció per la trobada mantinguda.