LOGO CAIB
18 desembre 2017Presidenta

Francina Armengol destaca que amb la incorporació de Bel Busquets el Govern continuarà amb les polítiques de canvi que ja s’estan impulsant NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Francina Armengol destaca que amb la incorporació de Bel Busquets el Govern continuarà amb les polítiques de canvi que ja s’estan impulsant

La nova vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme pren possessió amb “compromís amb les polítiques progressistes al servei de les persones”
La presidenta del Govern, Francina Armengol ha destacat que el Govern continuarà amb les polítiques de canvi en matèria turística i en els àmbits de la innovació i la recerca que ja s’estan impulsant. La cap de l’executiu ha dit aquestes paraules durant en motiu de la presa de possessió de Bel Busquets com a vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme. Aquest compromís, ha dit la presidenta, es fa realitat a partir del “diàleg constant amb els interlocutors empresarials i dels treballadors dels sectors que, a partir d’ara, ha de representar” la nova consellera.

La cap de l’executiu també ha posat la mirada al futur i ha destacat que aquest canvi s’ha de completar amb les polítiques que queden per fer, “com el Pla de Ciència, la regulació de la Llei general turística o els traspassos de competències” als consells.

Busquets, per la seva banda, ha manifestat el seu compromís “per aquet Govern, pels acords pel canvi i per la continuació de les polítiques progressistes al servei de les persones, que des del primer moment hem duit endavant”. La nova consellera també ha apostat pel “màxim consens, el màxim diàleg, tant amb els membres del Govern com del sector social i econòmic que a partir d’ara representaré”.

El nomenament de la nova consellera, que agafa el relleu de Biel Barceló, va ser firmat ahir diumenge per la presidenta i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Amb la incorporació de Busquets, el Consell de Govern estarà format per 7 dones i 4 homes. És a dir, se suma una dona més al que ja era l’executiu amb més dones de la història de les Illes Balears.

Després de la presa de possessió, s’ha fet la fotografia oficial del Govern, que es publicarà a la pàgina web.