LOGO CAIB
12 juliol 2018Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme

Comença el campus d'estiu "EmprenBit Tech Camp" al Parc Bit NNota Informativa

Foto de noticia

Comença el campus d'estiu "EmprenBit Tech Camp" al Parc Bit

El gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, ha donat la benvinguda als 12 joves seleccionats i els ha encoratjat a aprendre i gaudir molt durant aquesta estada al ParcBit
Avui ha començat al Parc Bit la segona edició de l'Emprenbit Tech Camp que enguany compta amb la participació de 12 futurs emprenedors, entre ells estudiants universitaris de disciplines com Dret, ADE o Enginyeria Informàtica o Industrial.

El campus tendrà lloc des d'avui i fins al 3 d’agost a l'espai EmprenBit del ParcBit, 15 dies i més de 40 hores de tallers teoricopràctics en què els joves tendran l'oportunitat per desenvolupar habilitats per al treball en equip i la consecució d’objectius a través d'una formació en tècniques pel disseny i validació de models de negoci innovadors.

La iniciativa combina sessions de teoria i pràctica en emprenedoria tecnològica, sessions de coaching amb experts en llançament de productes innovadors, dinàmiques de grup i exercicis pràctics amb la metodologia Disciplined Entrepreneurship.

Martin Caleau, cofundador i CTO d'Habitissimo, ha encetat la ronda de xerrades d'experts . Caleau ha explicat la seva experiència als joves participants en el camp de l'emprenedoria tecnològica i com ha evolucionat l'empresa des de la seva idea fins als dies d'avui que compta amb més de 200 empleats.

Com en l'edició anterior, els participants també tindran l'oportunitat d'endur-se'n un premi: un viatge a Madrid per conèixer startups d’èxit i participar en el South Summit 2018, un dels esdeveniments més importants en emprenedoria que se celebren a Espanya. El premi serà per a la millor pràctica presentada i valorada pel jurat, compost per mentors d'empreses del Parcbit.

El programa Emprenbit Tech Camp té l’objectiu d’estimular la creació d’empreses de base tecnològica i oferir-los en la seva fase embrionària (que és en la que major necessitat tenen de rebre assessorament) un espai idoni on desenvolupar projectes innovadors. La motivació de fer-lo durant el mes de Juliol és donar formació a estudiants universitaris i de cicles formatius (i potencials emprenedors) i alhora mostrar els avantatges que els ofereix el ParcBit i la seva incubadora a l’hora de llançar el seu projecte.