26 març 2020 <10aL>Presidenta

El Govern expressa el seu condol per la mort d'Elvira Badia, Premi Ramon Llull 2016 NNota Informativa

El Govern expressa el seu condol per la mort d'Elvira Badia, Premi Ramon Llull 2016

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb la resta de membres del Govern, vol expressar el seu condol per la mort d'Elvira Badia Corbella, guardonada amb el Premi Ramon Llull l’any 2016 en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional, i per la qual esdevingué un referent en l'àmbit de l'ensenyament i l’educació de qualitat a les Illes Balears. 

Exercí en l’ensenyament com a professora, directora, inspectora, vicepresidenta del Consell Escolar de les Illes Balears i directora general de Planificació i Centres, tasques en els quals demostrà la seva vàlua i el seu compromís en la millora de l’educació de la nostra comunitat autònoma.

Llicenciada en ciències biològiques per la Universitat de Barcelona l’any 1973, va començar la seva vida laboral en un laboratori farmacèutic on, a més de les tasques de control i recerca que li pertocaven, preocupada per la formació i l’ensenyament, ja va iniciar un programa de formació destinat als treballadors de l’empresa.
 
L’any 1977 inicià la seva tasca docent a Menorca, a l’Institut Joan Ramis i Ramis de Maó, on des del curs 1981-1982 i fins al curs 1994-1995 desenvolupà la seva tasca docent; hi ocupà, també, els càrrecs de cap d’estudis i de directora.

A partir del 1995, i fins a l’any 2002, ocupà una plaça d’inspectora accidental a la demarcació de Menorca. Aprovà les oposicions a aquest cos l’any 2002, cos en el qual es va jubilar l’any 2015.
 
Participà de manera activa i aportant tots els seus coneixements en els principals òrgans de participació i gestió en matèria educativa a les Illes Balears, en els quals deixà la seva gran empremta.