LOGO CAIB
Contingut
28 maig 2018| <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El conseller Negueruela presenta el programa de formació i ocupació Palma Web Dual que desenvolupa per primera vegada PalmaActiva NNota Informativa

Foto de noticia

El conseller Negueruela presenta el programa de formació i ocupació Palma Web Dual que desenvolupa per primera vegada PalmaActiva

Aquest programa s’emmarca en la convocatòria SOIB Dual Sectors Estratègics
El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, juntament amb la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, i el director general  d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou, han presentat avui el programa Palma Web Dual, un programa de formació i ocupació (formació dual) que s’emmarca en la convocatòria SOIB Dual Sectors Estratègics.
 
Palma Web Dual s'està impartint a PalmaActiva, es tracta del primer programa d'aquestes característiques que desenvolupa l'agència de desenvolupament local del municipi i compta amb un pressupost de 105.885 euros.
 
Mitjançant aquest programa, set joves menors de 30 anys tenen un contracte laboral per a la formació i l’aprenentatge durant 12 mesos (del 16 d’abril de 2018 al 15 d’abril de 2019). Els alumnes-treballadors combinen la formació del certificat de professionalitat de confecció i publicació de pàgines web nivell 2 amb la feina efectiva a empreses del sector.
 
El programa consta de 480 hores de formació i feina efectiva. Les feines que fan els alumnes-treballadors són construir pàgines web, integrar components de software a pàgines web i publicar i mantenir pàgines web.
 
Amb Palma Web Dual col·laboren 6 empreses del sector: Information Technologies to Business (IT2B), Hotetec Accomodation, A Unique Stay Rentals, Joaquín Almendro (Monitorizeme), Di7 i Ma-no Web Design and Development.

Cal destacar que l’actual convocatòria del SOIB Dual Sectors Estratègics de les TIC té una inversió global de més de 400.000 euros, cofinançats pel SOIB i el Servei Públic d’Ocupació Estatal, que beneficiaran 32 alumnes i en la qual participen 13 empreses del sector.