14 juny 2022 <10aL>Conselleria d'Afers Socials i Esports

Jornada de donació de sang en el Velòdrom Illes Balears amb motiu avui del Dia Mundial del Donant de Sang NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Jornada de donació de sang en el Velòdrom Illes Balears amb motiu avui del Dia Mundial del Donant de Sang

Carnet Jove i Banc de Sang i Teixits continuen incentivant la donació entre els joves

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut (IBJove), i el Banc de Sang de les Illes Balears continuen la campanya Carnet Jove Treu el Millor de Tu i aquest dimarts 14 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang, duen a terme una jornada al Velòdrom Illes Balears, de 10 a 20 hores. L’objectiu és continuar incentivant la donació de sang entre el jovent.

A la jornada hi han assistit la directora general d’Infància, Joventut i Famílies, Marta Carrió, i el director de l’IBJove, Tià Lliteres.

Entre els actes de la jornada, destaquen una exposició de còmic del darrer certamen de Còmic convocat pel programa cultural Art Jove, jocs populars organitzats pel Consell de Mallorca (17-20h), DJ Polit (18-20h), l’Associació d’Amics de la Ciència Ficció i el programa El Replà, d’IB3 ràdio, en directe (16-19 hores).

Les persones interessades a donar sang han pogut demanar cita prèvia a través del web del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears www.donasang.org.