12 gener 2022 <10aL>Conselleria d'Educació i Formació Professional

COVID-19: Es posa en marxa un grup de substitucions ràpides per COVID a instituts i centres integrats d’FP amb 26 docents NNota Informativa

COVID-19: Es posa en marxa un grup de substitucions ràpides per COVID a instituts i centres integrats d’FP amb 26 docents

La Conselleria d’Educació i Formació Professional informat avui als centres educatius de la posada en marxa d’un sistema de substitucions ràpides per COVID, similar al que s’aplica a primària, amb professorat dels àmbits lingüístic i cientificotècnic. Aquest equip comptarà amb 2 docents a l’illa de Menorca, 4 a l’illa d’Eivissa  i 20 a l’illa de Mallorca.

Aquesta borsa s’afegeix a la que ja està en marxa a primària, actualment amb 90 docents: 61 a Mallorca, 9 a Menorca, 18 a Eivissa i 2 a Formentera.

El sistema de substitucions urgents permet atendre les baixes en un termini màxim de 48 hores i ajuda a pal·liar l’impacte dels positius entre els docents dels centres educatius en la fase actual de contagis de COVID-19.

El sistema de substitucions urgents es complementa amb el sistema ordinari de substitucions i amb la reorganització dels recursos de cada centre.

Quant a l’ensenyament concertat s’ha acordat entre patronal, sindicats i Conselleria un sistema que faci més àgil les substitucions de les baixes COVID.